Vier Renault T’s voor Keus & Mollink

Voor het internationaal vervoer van voornamelijk varkens heeft Keus & Mollink uit Almelo onlangs vier Renault Trucks T High Sleeper in gebruik genomen. De trucks hebben 520 pk en zijn aangeschaft ter vervanging van vier Renault Trucks Magnum. De voertuigen werden geleverd door Renault Trucks-dealer Nijwa.
Renault T-serie
De Renault Trucks T High Sleeper voor Keus & Mollink worden ingezet als dubbel bemande trucks met bestemmingen door heel Europa en ver daarbuiten: Rusland, Oekraïne en Turkije. De trucks beschikken over 520 pk, Optidriver versnellingsbak, retarder en een vlakke vloer voor optimaal comfort voor de chauffeurs.

Henk-Jan Keus, directeur/eigenaar van Keus & Mollink is blij met de nieuwe aanwinst: “De Renault Trucks T is compleet uitgerust en heeft een grote cabine wat hem zeer geschikt maakt voor een dubbele bemanning. Wij rijden door heel Europa en zelfs ver daarbuiten. Onze chauffeurs waren de ruimte in de Renault Trucks Magnum gewend, maar de nieuwe Renault Trucks T doet daar qua comfort en ruimte zeker niet aan onder.”

Goede service
Keus & Mollink werd in 1998 opgericht. Wat uit passie begon op een paar vierkante meters, groeide uit tot een succesvol internationaal bedrijf met ruim 20 vrachtwagens en een groot klantennetwerk. Betrouwbaarheid en flexibiliteit staan binnen het bedrijf centraal.
“In de Renault Trucks-organisatie vinden wij een partner die deze kernwaarden deelt en waarbij service centraal staat. Nijwa Groep komt de afspraken na en levert op tijd. Dat zijn zaken die wij uitermate belangrijk vinden. Daarnaast is het prettig dat het dealernetwerk van Renault Trucks is vergroot. Er zit eigenlijk altijd wel een Renault Trucks-servicedealer met een hoog serviceniveau in de buurt zodat wij onze belofte aan de klant kunnen waarmaken”, besluit Henk-Jan Keus.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *