De levens van de BF-BP-99


Lange tijd stond deze Scania 143H420 Streamline in de kleuren van Brouwer Balkbrug te pronk voor het pand van Scania langs de A28 bij Zwolle. Afgelopen zondag waren de rollen omgedraaid, ik stond langs de A28 (bij de uittocht van het Truckstar Festival), de Scania reed langs, tegenwoordig is hij echter van Handelsonderneming Patrick van der Mark b.v., oftewel de Shitgroup. Met dank aan Ferdinand Diepenbroek voor het herkennen van de truck!
Scania 143 Streamline
Ik gok overigens zomaar dat er een vervolg op deze blog komt, kan me niet voorstellen dat ze verzuimen de truck in de prachtige kleuren van Van der Mark te spuiten.
Scania 143 Streamline

One Response

  1. Frank 28 juli 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *