Truck Trial Fürstenau 2015: actie!


Mercedes-Benz eigenbouw
Eerder dit jaar heb ik de truck trial in Dreis-Brück bezocht. De liefde voor deze tak van offroad sport is daar weer helemaal opgeleefd. Toen Dave Smit vertelde dat hij dit weekend zou gaan rijden in de oude truck van zijn vader (Ron van Gemeren), hoefde ik geen moment te twijfelen en heb ik direct weer accreditatie aangevraagd. Naast Dave was er nog een Nederlandse debutant, meervoudig rallykampioen Leon de Wit keek in de prototype-klasse wat zijn Scania-Benz op dit gebied kan. Op het moment dat ik dit schrijf zijn de wedstrijden nog in volle gang, dus ik weet niets over de uitslagen (ik was er alleen op zaterdag), maar ik weet wel dat ik het een hele mooie sport vind. Hierbij een aantal actie-foto’s, beelden van het randgebeuren volgen later in een eigen blogpost.One Response

  1. jobs stulp 4 augustus 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *