1.000.000 km voor MB Atego bergingsvoertuig

De Mercedes-Benz Atego bergingsauto van Lucius Autotransport uit Veghel heeft sinds kort een miljoen kilometer op de kilometerteller staan. Een bijzondere prestatie voor een bergingsvoertuig. Temeer omdat de truck over de complete periode nooit ongepland stil is komen te staan of reparaties diende te ondergaan anders dan regulier onderhoud. Recentelijk nam het bedrijf een Mercedes-Benz Actros in gebruik die de Atego op termijn gaat vervangen.
Mercedes-Benz Atego MP2
1 miljoen zonder problemen
Het Mercedes-Benz Atego 823 L bergingsvoertuig werd in 2005 nieuw aangeschaft door Van Doore Autotransport. In augustus 2013 begon Joachim Lucius, die bij Van Doore werkzaam was, voor zichzelf en nam de Autotransporttak over, inclusief de Atego. Joachim Lucius: “We gebruiken de Atego intensief voor het internationale transport van exclusieve personenwagens van diverse merken. De Atego is zodoende overal geweest, in heel Europa en daarbuiten. In al die kilometers en de vele intensieve routes die daarbij kwamen kijken, heeft de truck nooit voor problemen gezorgd. We zijn er dus zeer tevreden mee.” Het twaalf stuks tellende wagenpark van Lucius Autotransport bestaat grotendeels uit Mercedes-Benz voertuigen, waaronder een tweede Atego met inmiddels ook ruim 750.000 kilometer op de teller. Joachim Lucius zegt over de herhaalde keuze voor Mercedes-Benz: “Dat zit hem uiteraard in de kwaliteit van de trucks, maar ook in de relatie die we met Mercedes-Benz truckdealer Rüttchen en met Mercedes-Benz hebben. Die gaat al ver terug en is erg goed. Mijn eerste truck als chauffeur was een Mercedes-Benz SK en ik heb eigenlijk nooit wat anders willen rijden. Rüttchen zit bij ons om de hoek, waardoor we altijd binnen kunnen lopen. Vanwege de ruime openingstijden kunnen we er eigenlijk altijd terecht.”
Mercedes-Benz Atego MP2
Mercedes-Benz Actros 1945 BigSpace
Ter vervanging van de Atego nam Lucius Autotransport recent een rijk uitgeruste Mercedes-Benz Actros 1945 autotransporter met BigSpace-cabine in gebruik. Ook deze vrachtwagen wordt ingezet voor het internationale transport van personenwagens. Verder nam het bedrijf recent een Mercedes-Benz Citan bestelwagen in gebruik. Lucius Autotransport is transporteur van allerhande exclusieve personenwagens en levert daarbij maatwerk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *