Hoe moeilijk kan het zijn? ~ Jeremy Clarkson


Titel: Hoe moeilijk kan het zijn?
Auteur: Jeremy Clarkson
Uitgeverij: A.W. Bruna
Jaar eerste druk: 2010
ISBN: 978 90 229 9890 8
Land van oorsprong: Groot-Brittannië (vertaald naar het Nederlands)
Formaat: 14×21 cm, alleen tekst, paperback, 270 pagina’s
Aanschafprijs: €6,99
Te koop bij: Boekenfestijn

De grootste boekenwinkel van Nederland reist het hele land door. Eens per jaar is het boekenfestijn ook in Leeuwarden te vinden, op de afgelopen editie heb ik onder andere ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’ door Jeremy Clarkson gekocht. Dit is een bundeling van de columns die hij tussen 6 januari 2008 en 27 december 2009 heeft geschreven voor de Sunday Times. Deze columns zijn het zelfde idee als Clarkson zijn presentatie van Top Gear: het zou over auto’s moeten gaan, maar gaat vooral over gekkigheden, beledigingen en zijn soms ietwat rare meningen. Prima vermaak dus. Mijn persoonlijke voorkeur gaat er overigens naar uit om de columns onvertaald te lezen, nu vallen er toch een heleboel goede woordgrappen en verwijzingen weg, die er in de originele versies wel in zaten. Maar goed, dat is een keuze die ik zelf gemaakt heb, ik had ook het origineel kunnen kopen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *