Nieuwe Turkse Ford Cargo in Leeuwarden


Ford Cargo Turkije
Gistermiddag was er bij de Karwei aan de Troelstraweg in Leeuwarden een Turkse Ford Cargo aan het lossen. Ik had geluk, vandaag stond hij er nog steeds, zodat ik zojuist een aantal foto’s kon maken. Dit is niet de eerste keer dat er op deze plek een Turkse Cargo staat, zijn voorganger heb ik begin 2012 daar al op de foto gezet. De ontwikkeling van de Cargo heeft in de tussentijd niet stil gestaan. Voor wie de cabine bekend voorkomt: Deze wordt ook bij de GINAF HD5395TS gebruikt.
Ford Cargo Turkije

Ford Cargo Turkije

Ford Cargo Turkije

Ford Cargo Turkije

Ford Cargo Turkije

Ford Cargo Turkije

Ford Cargo Turkije

Krone oplegger

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *