De levens van de BB-RF-19


De BB-RF-19 heb ik twee keer op de foto gezet, beide keren was hij van Dijkstra uit Sexbierum en beide keren stond hij op precies dezelfde plek in Minnerstga, ik gok zomaar bij de chauffeur voor de deur. Maar hij had wel een andere jas aan, één keer in de eigen kleuren en één keer in die van Van der Werff, tegenwoordig uit Heerenveen, toen nog Reduzum. Als ik het me goed herinner was hij eerst in de Van der Werff kleuren, maar het is ruim 15 jaar geleden dat ik deze foto’s gemaakt heb, dus ik kan er naast zitten.

Update 2022: Ypke Dijkstra bevestigt bovenstaand verhaal en weet te melden dat de truck nog steeds rijdt, nu in het oosten van Europa bij een veetransporteur.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *