Nog meer levens van de BP-20-BS


Scania 112
Naar aanleiding van de blogpost gisteren over de BP-20-BS, een Scania 112 die tegenwoordig zijn dagen slijt bij een Leeuwarder kermis-exploitant, kreeg ik een mailtje met een aantal foto’s van Sjoerd Buren, samen met wat informatie. De truck is nieuw aangeschaft door Benny Nauta, die er mee voor JVT charterde. Daarna is hij naar De Vries uit Hallum gegaan, waar er een zeilenbak op kwam. De foto van de truck uit de BNT-tijd komt uit het archief van JDV. De foto’s in De Vries Hallum uitvoering heeft Sjoerd in 1993 in Albanië gemaakt, toen hij daar samen met chauffeur Theo van der Meulen was.
Scania 112

Scania 112

Scania 112

One Response

  1. Jurjen Haagsma 19 augustus 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *