Spijkstaal failliet


Spijkstaal elektrotrekker
Vanochtend om 9:00 is Spijkstaal door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Leonard Boender is als curator aangesteld. Het faillissement is opvallend te noemen, Spijkstaal heeft zich na een eerder faillissement vele jaren terug vooral gericht op elektrische voertuigen, waar tegenwoordig juist veel aandacht voor is. Groen is hip. Het bedrijf begon in 1938 met de bouw van wagens voor de landbouw, maar kreeg vooral bekendheid met de bouw van brandweerwagens en ‘SRV-wagens’.
Spijkstaal rijdende winkel
Persoonlijk hoop ik heel hard dat er een doorstart komt, natuurlijk voor de medewerkers, maar ook omdat het bedrijf gewoon hele mooie producten levert. Vanaf deze kant in ieder geval veel sterkte voor alle betrokkenen!
Spijkstaal elektrotrekker

Spijkstaal elektrotrekker

Spijkstaal rijdende winkel

Spijkstaal rijdende winkel

Spijkstaal rijdende winkel

Spijkstaal rijdende winkel

Spijkstaal rijdende winkel

Spijkstaal rijdende winkel

Spijkstaal rijdende winkel

Spijkstaal rijdende winkel

DAF 85CF

Mercedes-Benz Ecoliner

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *