Mercedes-Benz 2435 ~ Fa. Holwerda & Zn.

Mercedes-Benz SK 88
In mijn archief kwam ik deze foto tegen, een Mercedes-Benz 2435 “SK ’88” van Holwerda uit Minnertsga. De foto moet tussen 1 februari 2000 en 31 januari 2001 gemaakt zijn, deze truck is nog niet voorzien van GAIK-platen, terwijl de truck er naast die wel heeft. Het opvallendste aan deze truck: het dak. Dit is volgens mij de enige Mercedes die ik ken met dit dak. In de jaren vóór de ‘fabriek’-verhoogde daken, zoals de Eurocab er naast, waren er diverse ombouwers zoals Estepe, Veap Shield en Hondebrink die dakverhogingen leverden. Ik heb geen idee van wie dit dak komt, wie meer weet wil ik hierbij van harte uitnodigen dat in de reacties te plaatsen.
Mercedes-Benz SK 88

3 Comments

  1. Thore Ribbers 23 augustus 2015 Reply
  2. Peter Bergsma 23 augustus 2015 Reply
  3. Mark Uringa 30 augustus 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *