Scania torpedo’s op de kermis

Vroeger werden door kermisexploitanten enorm veel ‘trucks met een neus’ gebruikt. De laatste jaren is dat wat minder, maar toch zijn er nog een aantal torpedo’s in het kermistransport te vinden, hoofdzakelijk van het merk Scania. In deze blog vind je een kleine bloemlezing. Ik heb daarbij niet de illusie volledig te zijn, of dat alle trucks uit deze blog nog steeds in gebruik zijn. En ik kan er van alles over vertellen… Maar ik wil nu de lezers van deze blog eens uitnodigen er zelf iets over te vertellen in de reacties.


Voor de liefhebbers van kermistrucks: hier vind je nog veel meer foto’s. Het boek van Marcel van der Sluis is op dit vlak natuurlijk ook onmisbare literatuur.

3 Comments

  1. Edwin 25 augustus 2015 Reply
  2. Vincent 24 augustus 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *