Volvo Trucks introduceert Volvo FH Performance Edition

Volvo Trucks introduceert nu de Volvo FH Performance Edition: een truck waarmee alle sterke punten van de Volvo FH worden onderstreept. Zo is het voertuig voorzien van verschillende innovaties als Volvo Dynamic Steering, I-See, I-ParkCool en I-Shift Dual Clutch.
Volvo FH 4th gen
“Wij ontvangen van onze klanten veel positieve feedback op de prestaties van de Volvo FH. De truck presteert goed op brandstofverbruik, gemiddelde snelheid, veiligheid en rijcomfort. Met de Volvo FH Performance Edition willen we deze sterke kanten onderstrepen”, verklaart Jan Fijnaut, Director Commercial Trucks bij Volvo Trucks Nederland.
Volvo FH 4th gen
De Volvo FH Performance Edition is uitgerust met verschillende innovaties waaronder Volvo Dynamic Steering, I-See, I-ParkCool en I-Shift Dual Clutch. Het uiterlijk van de Performance Edition truck heeft een Zweedse twist en is opvallend. De cabine heeft de kleur Performance Blue wat wordt gecombineerd met pianolak zwart. Het interieur is exclusief en opvallend met oog voor detail.
Volvo FH 4th gen
De focus van de Volvo FH Performance Edition ligt niet alleen op een laag brandstofverbruik en een in het oog springend uiterlijk, maar voornamelijk op de totale performance van de truck. “Het maximumkoppel van een Volvo FH is beschikbaar over een zeer breed toerengebied. De truck biedt een zeer snelle acceleratie, uitstekende trekkracht, comfortabele rijeigenschappen bij een lage snelheid en rijdt zuinig en aangenaam bij kruissnelheid. De Volvo FH Performance Edition is eigenlijk de perfecte combinatie van prestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency”, besluit Jan Fijnaut.
Volvo FH 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *