VW-Bus in woord en beeld ~ Udo Paulitz


Titel: VW-Bus
Subtitel: in woord en beeld
Auteur: Udo Paulitz
Uitgeverij: Veltman Uitgevers
Jaar eerste druk: 2015
ISBN: 978-90-483-1106-4
Land van oorsprong: Duitsland (naar het Nederlands vertaald)
Formaat: 23×23 cm, in kleur waar mogelijk, hardcover, 127 pagina’s
Te koop bij: boekenfestijn

Bij een boek met de titel “VW-Bus in woord en beeld” verwachtte ik een mooi overzicht van de VW bus door de jaren heen. Alle exemplaren zaten in het plastic, dus ik kwam er thuis pas achter dat dit niet zo was. De eerste 100 pagina’s gaan over de T1, dan volgen 14 pagina’s over de T2 en 10 over de (door mij zo geliefde) T3. De T4, T5 en T6 worden zelfs compleet genegeerd. Het boek is dus erg leuk voor de T1-liefhebbers. Nu vind ik de T1 wel leuk, maar heb veel meer met de generaties die er na kwamen. Gelukkig zijn de foto’s wel goed in de teksten interessant, zodat het niet compleet weggegooid geld was.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *