Truckstar Festival 2015: de Duitsers

De bekendste truckstar-festival-gaander-Duitser is zonder twijfel Werner Lenz. Die ontbrak dit jaar helaas, hij is druk bezig met banden testen voor het truckracen. In veel andere categoriën waren er wel Oosterburen aanwezig, zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bergingstrucks, oldtimers, showtrucks maar bovenal een aantal Amerikaanse trucks, geregeld door de sympathieke duizendpoot Marcel van der Geugten. Overigens waren er ook een paar Nederlanders op Duitse kentekenplaten, die daar ongetwijfeld een goede reden voor hebben.
Scania R-serie 2nd gen

Scania T142

Kenworth W900

Scania T143

Mercedes-Benz Actros MP4

Volvo F89

Scania R-serie 2nd gen

Kenworth W900

Peterbilt onbekend/overig

Volvo FH16 4th gen

Mercedes-Benz NG

Volvo FH 2nd gen

Peterbilt onbekend/overig

Scania T-serie

Freightliner FLD

Mercedes-Benz NG

Peterbilt onbekend/overig

Mercedes-Benz Actros MP1

Volvo FH16 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *