De oogst van 27 augustus 2015

Vanochtend vroeg ben ik richting Most in Tsjechië vertrokken vanaf waar ik dit weekend verslag ga doen van de truckraces aldaar. Toen ik vrij diep oost Duitsland in was, ben ik ook maar eens wat foto’s gaan maken van de heenreis. Saillant detail: de oudste Skoda die ik tot nu toe in Tsjechië heb gezien…. Is die van mezelf.
Iveco Stralis
Een Iveco Stralis aan de sjouw met de show-dummy van De Rooy.
Scania meerdere
Gevleugelde vrienden.
Ural 4320
Ural 4320. Gezamenlijke reclame van een fitnesscentrum en een biermerk, hoe verzin je het…
Mercedes-Benz Atego MP4
Mercedes-Benz Atego MP4.
Broshuis oplegger
Broshuis oplegger van Schwander.
Mercedes-Benz Actros MP3
Door Titan vertimmerde Mercedes-Benz Actros MP3 van hetzelfde bedrijf.
Scania P400
Scania P400 ~ Hödlmayr.
Skoda 706
Skoda 706 muurschildering uit de DDR-tijd.

One Response

  1. Frank 27 augustus 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *