Nieuw agentschap Clean Mat Trucks in Hongarije

Clean Mat Trucks heeft sinds 1 september 2015 een nieuwe vertegenwoordiging in Hongarije. Onder de naam Clean Mat Hungary zal de heer Jenő Nagy de verkoop gaan verzorgen van zowel nieuwe als gebruikte reinigingsvoertuigen en overige bedrijfswagens in Hongarije.
DAF CF Euro 6
Jenő Nagy is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van gebruikte bedrijfswagens in Oost-Europa en kent daardoor de behoeften van de markt. Hij vertegenwoordigt sinds 2013 ook VDL Bus & Coach in Hongarije. De aanstelling van Jenő Nagy past uitstekend in de strategie van Clean Mat Trucks om één op één met de klant te kunnen communiceren, waardoor een product op maat geleverd kan worden.
Mitsubishi Fuso Canter
Clean Mat Groep is in Europa de veelzijdige specialist in reinigingsvoertuigen en overige bedrijfswagens. De totale handelsvoorraad omvat ruim 800 bedrijfswagens. Door het unieke concept van Clean Mat Groep, waarbij verhuur van alle mogelijke soorten reinigingstrucks, verkoop van gebruikte trucks en carrosseriebouw samengevoegd zijn tot één krachtige groep, heeft de klant slechts één aanspreekpunt voor een compleet dienstenpakket.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *