Grosstraktoren ~ Albert Mößmer


Titel: Grosstraktoren
Subtitel: Die schwersten und stärksten Schlepper
Auteur: Albert Mößmer
Uitgeverij: GeraMond
Jaar eerste druk: 2011
ISBN: 978-3-86245-655-0
Land van oorsprong: Duitsland (Duitse teksten)
Formaat: 23×27 cm, fullcolor, hardcover, 133 pagina’s
Aanschafprijs: €4,95
Te koop bij: Technik Museum Sinsheim

De titel ‘Grosstraktoren’ geeft precies aan wat je kunt verwachten, een boek vol loeiers van trekkers. Na hoofdstukjes met een inleiding van enkele pagina’s worden enkele voorbeelden van het thema van het betreffende hoofdstuk voor het licht gehaald, meestal één tractor per pagina, bij enkele gevallen een ‘spread’, dus twee pagina’s naast elkaar. Het boek laat tractoren uit alle tijden zien, maar de nadruk ligt op de laatste 25 jaar, toen de tractoren natuurlijk inmiddels ook wel erg groot gegroeid waren. Om de prijs hoef je het niet te laten, een mooie aanwinst voor de boekenkast van iedereen die wat met tractoren of grote machines in het algemeen heeft.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *