Museumsgeschichten aus den Technik Museen Sinsheim und Speyer


Titel: Museumsgeschichten aus den Technik Museen Sinsheim und Speyer
Subtitel: erzählt von Mitgliedern, Freunden, Weggefährten und Mitarbeitern
Auteur: diverse
Uitgeverij: in eigen beheer door het museum uitgegeven
ISBN: 978-3-86245-655-0
Land van oorsprong: Duitsland (Duitse teksten)
Formaat: 24×28 cm, fullcolor, paperback, 126 pagina’s
Te koop bij: Technik Museum Sinsheim en Technik Museum Speyer

Naast een boek over de voertuigen in Technik Museum Sinsheim en Technik Museum Speyer is er ook een boek over de mensen achter deze twee-eenheid op museumgebied. Deze laatste luistert naar de titel ‘Museumsgeschichten aus den Technik Museen Sinsheim und Speyer’. Hier leer je nog beter hoe alles werkt in het museum. De voertuigen aldaar zijn bijvoorbeeld niet van het museum zelf, maar van leden. Zie de museum als een hele grote overdekte ‘auto’club. Voor iemand die toevallig op doorreis het museum bezoekt is dit boek misschien niet heel interessant, wie er vaker langs gaat kan toch wel veel aan de achtergrond verhalen hebben. Jammer dat het zo ver weg is, anders had ik me er aangemeld als vrijwilliger.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *