Nieuwe DAF XF 440 FT en NBT/Zwalve oplegger voor Loonbedrijf R.H. Dijkstra

Onlangs zijn aan de heer Roelof Dijkstra, eigenaar van Loonbedrijf R.H. Dijkstra uit Zuidbroek, de sleutels overhandigd van een nieuwe DAF XF 440 FT, tezamen met een nieuwe NBT Zwalve oplegger, door Wim van Nispen, algemeen directeur van Autobedrijven ESA.
DAF XF Euro 6
Het betreft de eerste DAF trekker voor Loonbedrijf R.H. Dijkstra, al sinds 1997 actief in de handel van stro en hooi, waar voorheen alleen bakwagens het transport moesten doen. De DAF XF 440 FT is onder andere voorzien van het Silent-pakket. Een DAF XF die dankzij een aantal slimme technologieën minder geluid produceert dan 72 dB(A). Hiermee voldoet deze truck aan de strenge PIEK-Keur-eisen van de ‘QuietTRUCK’. Met dit certificaat kan Loonbedrijf R.H. Dijkstra ook ’s avonds, ’s nachts of in de vroege ochtend goederen laden en lossen in gebieden waar een geluidsmaximum geldt.

De NBT/Zwalve 3-assige semi dieplader is gebouwd en geleverd door Nijdam Bedrijfsvoertuigen Techniek B.V. uit Groningen. NBT/Zwalve, al sinds jaar en dag een begrip voor uitgekiende constructies, hoge reservecapaciteit, lange levensduur en hoge restwaarde. NBT/Zwalve voertuigen kunnen door een flexibel bouwsysteem al vanaf de basis aan de wensen van de klant worden aangepast, hetgeen resulteert in maatwerk tegen een acceptabele prijs.

Loonbedrijf R.H. Dijkstra en Autobedrijven ESA hebben al jaren een prima samenwerking op het gebied van sales en service, mede hierdoor heeft Roelof Dijkstra wederom gekozen voor een nieuwe DAF vrachtwagen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *