Volvo FH voor ChauffeursVereniging Friesland


Volvo FH 4th gen
Vanmiddag om half vier is de nieuwe Volvo FH van ChauffeursVereniging Friesland feestelijk in gebruik genomen. De truck werd door gedeputeerde Sietske Poepjes naar buiten gereden, waarna de wethouder van Tytsjerksteradiel, de enige gemeente die meebetaald heeft, in de truck plaats mocht nemen. De Volvo FH is een voormalige instructietruck van dealer M.S. de Vries, derhalve is hij uitgerust zonder bedden maar met vier stoelen. Het spuitwerk is door Rondaan uit Berlikum gedaan, het logo is door de vereniging zelf verplaatst, zodat de styling overeenkomt met die van de DAF. Waarschijnlijk overbodig om te zeggen waar de truck voor gebruikt gaat worden: hij gaat bij basisscholen langs om de kinderen daar te informeren over hoe je moet omgaan met trucks en dan met name de dode hoek.
Volvo LadyVolvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo Lady

DAF XF Euro 6

DAF XF Euro 6

Scania L81
Zo was hij voorheen.
Volvo FH 4th gen
En na een bezoekje aan Rondaan mooi geel.
Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *