De levens van de Black Pearl


Sinds seizoen 2015 is er een nieuwe deelnemer bij de truckpulling, team Black Pearl met een Volvo FH16 als trekkend voertuig. Van Erwin Visser mocht ik bovenstaande actiefoto gebruiken. Eric van der Molen stuurde me een foto van dezelfde truck, maar dan nog in ‘civiele’ uitvoering, bij J. Meijer. De truck is flink verbouwd voor hij klaar was voor de pulling, zoals jullie kunnen zien.

Erwin stuurde op 14-9-2018 een update: “Eind vorig seizoen zijn er wat verandering bij het toen nog Black Pearl team onstaan, waardoor de Black pearl afgelopen seizoen met een nieuwe naam en look op de baan kwam: de Iron Man.”

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

2 Comments

  1. Mark 14 september 2015 Reply
  2. Anne 14 september 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *