De levens van de BZ-PR-36


Scania P420
De BZ-PR-36 heeft ondanks zijn relatief korte leven al een bewogen leven achter de rug. Er is een boom op gevallen, hij is onthoofd geweest en was betrokken bij een faillissement. Nu lijkt hij dan toch eindelijk in rustiger vaarwater terecht gekomen, de Scania P420 is nu van Hoogland. De bijbehorende trailer wordt op dit moment omgebouwd bij Rondaan, die wordt van het ene unicum naar het andere omgebouwd. Wordt vervolgd dus.
Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420
Voor de duidelijkheid, de bovenste foto is uiteraard de huidige toestand, de rest van de foto’s staat in chronologische volgorde.

Edit 9-10-2015: Voor de blog over de truck met de ‘nieuwe’ trailer klik je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *