Uitbreiding netwerk MAX-Repair door toetreding Van Tilburg-Bastianen Groep

De Van Tilburg-Bastianen Groep is onlangs toegetreden tot MAX-Repair, het landelijke schadeherstel netwerk voor Trucks en zwaar werkmaterieel. Met een sterk gespecialiseerde one-stop-shopping schadeherstelwerkplaats in Roosendaal, en diverse schade intake werkplaatsen in Goes, Breda en Hulst breidt MAX-Repair hiermee haar landelijke netwerk verder uit in de provincies Zeeland en West-Brabant. De samenwerking is per 1 Oktober van start gegaan.

(l) Guus Berkers, directeur AfterSales Van Tilburg-Bastianen , (m) Allard Pit, directeur MAX-Repair, ( r ) Kees den Braber, Schadeherstel en aflevercentrum Roosendaal.
Guus Berkers, directeur AfterSales Van Tilburg-Bastianen DAF vertelt enthousiast: “Wij zijn als Van Tilburg-Bastianen Groep continue op zoek naar uitbreiding van onze dienstverlening om onze klanten een nog breder dienstenpakket te bieden. Door de samenwerking met MAX-Repair kunnen wij nu onze klanten landelijk ondersteunen als het gaat om het vakkundig schadeherstel van het wagenpark. De uitbreiding van diensten gaat overigens nog verder. Zo is het ook per direct mogelijk huisstijlprojecten en schadepreventietrainingen bij TB te laten uitvoeren. Wel zo makkelijk. Overigens werkt MAX-Repair fabrikantonafhankelijk en dat biedt kansen voor met name de gemengde wagenparken met verschillende type voertuigen en merken. Zij kunnen nu alles bij 1 partner onderbrengen.”

Van Tilburg-Bastianen bestaat reeds meer dan 80 jaar en behoort tot één van de grootste bedrijfswagen dealers in Zuidwest en Midden-Nederland met o.a. merken als Volkswagen, DAF, Ginaf, KroneTrailerservice en CombiCargo Bedrijfwagenverhuur. Van Tilburg-Bastianen Groep is een full-service onderneming voor de transportwereld met 12 vestigingen in Nederland en zes vestigingen in Polen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *