Een Mercedes-Benz Actros van Scania


Voor het transport tussen haar diverse over Europa verspreide fabrieken heeft Scania een eigen transportbedrijf. Op die manier is men voor field tests niet (alleen) afhankelijk van klanten, maar kan men ook zelf trucks testen. Om ook precies op de hoogte te zijn van wat de concurrentie levert, heeft men binnen dat transportbedrijf ook verschillende trucks van de concurrerende merken rondrijden. Op zich heel logisch, maar het blijft een vreemd gezicht, een ‘vreemd’ merk met Scania reclame, zoals in dit geval een Mercedes-Benz Actros MP4 met Krone oplegger.


Grappig detail is natuurlijk wel dat door de tekst op de kont op deze manier wordt gesuggereerd dat de Actros 20% zuiniger is en 20-80% minder CO2 uitstoot dan de eigen Scania trucks…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *