ClassicsNL, hopelijk een blijvertje in oldtimerland

Tussen 23 en 25 oktober werd in de WTC Expo te Leeuwarden voor het eerst de beurs ‘ClassicsNL’ georganiseerd. De beurs was niet heel groot, maar wel heel fijn. Een hoge kwaliteit van de aanwezige oldtimers, niet te druk en niet te rustig, goede catering en fijne mensen. 80% van de tentoongestelde voertuigen stond te koop. De beurs zelf was al interessant, de bezoekersparking was dat ook. De aanwezige klassiekers waren zeer gevarieerd, zowel in leeftijd als qua merken. Er was niet één merk of land wat overheerste, maar een mooie mix van alles wat er ooit in Nederland rond heeft gereden. Laten we hopen dat deze beurs een jaarlijks terugkerend fenomeen wordt!

2 Comments

  1. Patrick 25 oktober 2015 Reply
    • Frank 25 oktober 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *