Mooi nieuw Broshuisboek door Reinder Meijer


Broshuis Lady
Op de RAI waren een heel aantal dingen die weliswaar als primeur aangeduid waren, maar waarbij dat een toch wel erg twijfelachtige titel was. Er was in ieder geval één echte wereldprimeur. Het Broshuisboek, dat tot het moment van de presentatie goed geheim werd gehouden. Het boek luistert naar de naam “Broshuis Heavies volume 1”, wat betekent dat er nog meer delen aan komen, primadeluxe zou ik zeggen. Er staan 500 kleurenfoto’s in het boek, verdeeld over 206 pagina’s. Op die foto’s zijn 450 verschillende bedrijven te zien, niet alleen Nederlandse maar ook uit het buitenland. De teksten zijn in het Engels, maar veel letters zijn niet te vinden, het gaat echt om de foto’s. Het boek heeft een harde kaft en is exclusief verkrijgbaar bij truckmodel.nl, voor €42,50 exclusief verzendkosten.
Broshuis Sjomp
Op de BedrijfsautoRAI werd direct bij de opening van dat evenement het eerste exemplaar van het boek door schrijver Reinder Meijer overhandigd aan Pieter-Bas Broshuis, CEO bij de trailerbouwer uit Kampen.
Broshuis boek
Ik had de eer om als één van de eerste mensen het boek in te mogen kijken en ik was onder de indruk, een aanrader voor iedereen die van zwaar transport houd.
Broshuis Sjomp

Broshuis Sjomp

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *