Op transport met een Volvo TGB 6×6


Volvo Laplander
Naast plaatjes maken, praatjes maken en reclame maken doe ik nog meer met mijn bedrijf, zoals bijvoorbeeld chauffeurswerk. Op dat gebied had ik vandaag een hele leuke klus, een van mijn klanten wilde een Volvo TGB 13 aka C03 6×6-1-V aka Laplander aka C304 vanuit Brabant iets verder naar het noorden in Nederland verplaatsen. Dat kan natuurlijk met een autotransporter, maar zelf rijden is leuker. Daar kwam ik in beeld, ik mocht de auto van de klant besturen en achter de 6×6 aan rijden. Geen verkeerd uitzicht dacht ik zo!
Volvo Laplander
De Volvo is in 1975 gebouwd. Hij is uitgerust met een drie-liter zescilinder motor. Naast benzine loopt deze ook op gas, waar een 230 liter grote tank voor aanwezig is. Andere extra’s die voor een grote actieradius zorgen zijn een bed achterin en en lier. Er zit genoeg verlichting aan de voorkant, de bestuurder van dit voertuig hoeft niet bang te zijn in het wel heel erg duistere donker van de lange poolnacht.
Volvo Laplander

Volvo Laplander

Volvo Laplander

Volvo Laplander

Volvo Laplander

Volvo Laplander

One Response

  1. Frank 16 november 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *