Uit het archief: Jac. van der Vegt

Jac. van der Vegt en Zonen is een bedrijf met een gevarieerd wagenpark, interessant genoeg voor een ‘uit het archief’ blogpost. Voor het horizontale transport vertrouwt men meestal op de merken Mercedes-Benz en Scania, het verticale transport gaat veelal per Faun de lucht in.
DAF CF85 Jac. van der Vegt en Zonen is een bedrijf met een gevarieerd wagenpark, interessant genoeg voor een ‘uit het archief’ blogpost. Voor het horizontale transport vertrouwt men meestal op de merken Mercedes-Benz en Scania, het verticale transport gaat veelal per Faun de lucht in.
DAF CF85.
Mercedes-Benz Actros MP4
Mercedes-Benz Actros MP4.
Scania G400 Jac. van der Vegt en Zonen is een bedrijf met een gevarieerd wagenpark, interessant genoeg voor een ‘uit het archief’ blogpost. Voor het horizontale transport vertrouwt men meestal op de merken Mercedes-Benz en Scania, het verticale transport gaat veelal per Faun de lucht in. . van der Vegt en Zonen is een bedrijf met een gevarieerd wagenpark, interessant genoeg voor een ‘uit het archief’ blogpost. Voor het horizontale transport vertrouwt Jac. van der Vegt en Zonen is een bedrijf met een gevarieerd wagenpark, interessant genoeg voor een ‘uit het archief’ blogpost. Voor het horizontale transport vertrouwt men meestal op de merken Mercedes-Benz en Scania, het verticale transport gaat veelal per Faun de lucht in.  men meestal op de merken Mercedes-Benz en Scania, het verticale transport gaat veelal per Faun de lucht in. Jac. van der Vegt en Zonen is een bedrijf met een gevarieerd wagenpark, interessant genoeg voor een ‘uit het archief’ blogpost. Voor het horizontale transport vertrouwt men meestal op de merken Mercedes-Benz en Scania, het verticale transport gaat veelal per Faun de lucht in. Jac. van der Vegt en Zonen is een bedrijf met een gevarieerd wagenpark, interessant genoeg voor een ‘uit het archief’ blogpost. Voor het horizontale transport vertrouwt men meestal op de merken Mercedes-Benz en Scania, het verticale transport gaat veelal per Faun de lucht in.
Scania G400.
Scania R500
Scania R500.
Faun vouwkraan
Faun.

Faun.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *