Smalle Iveco Eurocargo vuilniswagen voor Omrin


Iveco Eurocargo
Speciaal voor een route over onder andere zandpaden heeft Omrin een smalspoor Iveco Eurocargo met GPM mini opbouw van GeesinkNorba aangeschaft bij Cornelis bedrijfsauto’s. Dit 10 ton’s chassis beschikt standaard een over een 218 cm smalle achteras (in dit geval ook nog eens luctgeveerd), de cabinebreedte zit op 200 cm. Hij is af fabriek geleverd met een Allison volautomatische versnellingsbak met retarder. De ML100E19P is voorzien van een Euro VI motor met het unieke HiSCR systeem van IVECO waarbij geen EGR uitlaatgas recirculatie door de motor nodig is, wat zorgt voor een beter presterende motor en minder vervuiling van de motor. Dit zorgt voor lagere onderhoudskosten, een gunstiger brandstofverbruik en minder CO2 uitstoot. Dat past prima in het plaatje van milieuvriendelijke voertuigen binnen het aanschafbeleid van Omrin, alhoewel het wel afwijkt van de wens van het bedrijf geen dieselmotoren meer aan te schaffen. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!
Iveco Eurocargo

Iveco Eurocargo

Iveco Eurocargo

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *