Uit het archief: Henken Veenendaal

Als ik aan Henken uit Veenendaal denk, denk ik al snel aan ‘dikke’ Scania’s. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief.
Scania 143 Streamline
Scania 143 Streamline.
Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken v Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken Scania R500 denk, denk ik al snel aan 'dikke' Scania's. Nu klopt dat voor een deel ook wel, maar ze hebben en hadden nog veel meer moois. Tijd voor een kleine duik in het archief. Henken
Scania R500.
Volvo FH 4th gen
Volvo FH 4th gen.
DAF XF105
DAF XF105.
DAF 95XF
DAF 95XF.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *