GGZ Friesland kiest voor smart forfour

GGZ Friesland heeft de sleutels van 20 smarts forfour in ontvangst genomen. Het zijn de eerste auto’s van in totaal 120 smarts forfour, die de komende jaren het gehele wagenpark van GGZ Friesland zullen vervangen. De auto’s worden ingezet in de verschillende teams van de Friese organisatie die zich richt op geestelijke gezondheidszorg in de provincie. De smarts worden geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink in Leeuwarden.
Smart ForFour
Na een uitgebreide testperiode, waarin door de afdeling wagenparkbeheer en medewerkers van Geestelijke Gezondheids Zorg (GGZ) Friesland diverse auto’s werden getest en geëvalueerd, werd de smart forfour gekozen als de meest geschikte auto. GGZ Friesland zal de komende vier jaar in totaal 120 smarts forfour in gebruik nemen ter vervanging van het gehele, huidige wagenpark. Bart Elderhorst, aankomend directeur servicebedrijf van GGZ, over de aanschaf van de auto’s: “Eén van de vijf beloftes van GGZ Friesland is dat onze zorg goed en veilig is en dit mag ook verwacht worden van de middelen die wij aan onze medewerkers beschikbaar stellen. Dat criterium heeft een belangrijke rol gespeeld bij de uiteindelijke keuze voor de smart forfour, evenals de positieve ervaringen en aanbevelingen van medewerkers tijdens het testen van de auto’s. Als GGZ Friesland zoeken wij naar de slimste en zuinigste manier van vervoer die past bij de ontwikkelingen in de Zorg.”

De smarts forfour worden ingezet in de gehele organisatie van GGZ Friesland, waaronder ook de teams die onder een eigen naam functioneren, zoals MindUp. GGZ heeft voor de auto’s diverse kleurstellingen van het voor smart kenmerkende tweekleurenconcept gekozen; een aantal van de auto’s is bestickerd.
Smart ForFour
GGZ Friesland
GGZ Friesland houdt zich bezig met zorgverlening op het gebied van geestelijke gezondheid in Friesland en biedt een volledig en gevarieerd zorgaanbod aan mensen met psychische problemen en psychiatrische stoornissen. GGZ Friesland heeft ongeveer 2.000 medewerkers. Zij bieden in de provincie Friesland zorg aan circa 20.000 mensen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *