Erik Zalm bij Red Bull Knock Out


Afgelopen weekend werd de Red Bull Knock Out georganiseerd in Scheveningen, de opvolger van de legendarische strandraces. Mijn trouwe gastbloggers Jaco Terlouw en René Henkes waren daar aanwezig, hun foto’s (met name van de racetransporters) staan op truckfan.nl. Deze blog is echter gemaakt door een nieuwe gastblogger, Erik Zalm.

Het strand van Scheveningen was zaterdag 28 en zondag 29 november het decor van de zwaarste en grootste strandrace ter wereld. De Belg Axel van de Sande heeft zondagmiddag op het strand van Scheveningen de Red Bull Knock Out gewonnen, Nathan Watson werd tweede en Camille Chapeliere moest genoegen nemen met een derde plaats. Naar schatting kwamen volgens de politie zaterdag tussen de vijftien en twintigduizend mensen kijken naar de 1500 motorcrossers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *