De levens van de BR-HS-62


Scania R340 BR-HS-62 Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? BR-HS-62 Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? BR-HS-62 Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? BR-HS-62 Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was? Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was?
De Scania R340 met kenteken BR-HS-62 heb ik minstens drie keer op de foto gezet. Eerst bij De Vries in Hallum op het erf, toen hij net nieuw was.
Scania R340
Ruim een jaar terug kwam ik hem weer tegen, zonder aanhanger bij Scania-dealer Rinsma in Berlikum. Wellicht dat hij toen net ingeruild was?
Scania R340
In zijn tweede leven vervoert hij nog steeds lekkernijen, toen ik gisteren deze foto maakte stond hij naast de oliebollenkraam bij het Cambuurstadion in Leeuwarden. Van koekjestransporteur tot foodtruck?

NET ZO INTERESSANT

One Response

  1. de jong 9 december 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *