Uit het archief van De Groot: Hoeksma

In het archief van De Groot vond ik veel foto’s terug in de kleuren van J. Hoeksma transport uit Sexbierum, een bedrijf dat ook veel voor Smeding reed. De laatste eigenaar van De Groot carrosserie was ook een Hoeksma, dat was familie van de Hoeksma’s van het transportbedrijf.
DAF 95 Hoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg eg Hoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg egHoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg eg Hoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg eg Hoeksma ienem nien ege gege hegeg gegeg gegeg egege ge eggeg eg ege egeggegeg gegegeg gegeg ege egg e gegegeg ege ge e eg eg

DAF 95

DAF 95
DAF 95.
DAF 2100

DAF 2100
DAF 2100.
MAN F8
MAN F8.
DAF 1900
DAF 1900.
DAF 1900

DAF 1900
DAF 1900.
DAF 2300

DAF 2300

DAF 2300
DAF 2300.
DAF 2300

DAF 2300

DAF 2300
DAF 2300.
DAF meerdere
DAF 2300 en 2700.
DAF 95
DAF 95.

NET ZO INTERESSANT

4 Comments

 1. Arjan 30 oktober 2017 Reply
  • ARJEN REINHART 16 maart 2021 Reply
 2. Rene 15 december 2017 Reply
  • Arjan 15 december 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *