De jassen van de BL-SF-21

Iveco EuroStarIveco EuroStar

De Iveco EuroStar met kenteken BL-SF-21 heeft een opvallende transformatie ondergaan. Toen Sikotrans hem nieuw aanschafte, is de truck voorzien van een mooie special paint beschildering. Toen SikoTrans later er een Scania bij kreeg in het wagenpark, kreeg die wat simpelere bedrijfskleuren, zwart met goud. Later is de EuroStar ook in deze nieuwe kleuren. Nog steeds erg mooi, maar wel zonde dat het kunstwerk wat er op zat nu weg is. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Met dank aan Leon Heijboer voor de foto’s en informatie.
Iveco EuroStarIveco EuroStar

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *