Draisines in MÁV Nosztalgia Kft


FSO Warszawa
Als je even twee keer moet lezen voor je de titel door hebt: geeft niks. Draisines zijn kleine voertuigen voor personenvervoer over het spoor, niet zelden gebaseerd op personenwagens. MÁV Nosztalgia Kft is het spoorwegmuseum in Budapest. Dat maakt deze blog al een stuk begrijpelijker volgens mij. In 2011 bezocht ik dat museum, niet omdat treinen me nu zo boeien maar omdat er een oldtimer expo in en om het gebouw was. De treinen waren voor de gelegenheid even naar buiten gereden, deze drie draisines vormden een leuke ‘bijvangst’.
GAZ M13 Chaika

GAZ M13 Chaika

GAZ M13 Chaika

GAZ M13 Chaika

GAZ M13 Chaika
GAZ M13 “Chaika”.
FSO Warszawa

FSO Warszawa

FSO Warszawa
FSO Warszawa.

Mavag Zupka

Mavag Zupka
Mavag Zupka.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *