De levens van de BH-GV-88


Ginaf K3236-F BH-GV-88 die destijds de kranenafdeling van DVJ, inclusief deze kraan, overheeft genomen. De kraan is de afgelopen maanden volledig gereviseerd en sinds vorige week weer gereed voor inzet. Jan Homma is de machinist op deze kraan die nog vele jaren mee kan. De Ginaf onderwagen is door de eigen Technische Dienst van Kielstra gereviseerd, de Munsters kraan zelf bij MTC te Veghel BH-GV-88 die destijds de kranenafdeling van DVJ, inclusief deze kraan, overheeft genomen. De kraan is de afgelopen maanden volledig gereviseerd en sinds afgelopen week weer gereed voor inzet. Jan Homma is de machinist op deze kraan die nog vele jaren mee kan. De Ginaf onderwagen is door de eigen Technische Dienst van Kielstra gereviseerd, de Munsters kraan zelf bij MTC te Veghel BH-GV-88 die destijds de kranenafdeling van DVJ, inclusief deze kraan, overheeft genomen. De kraan is de afgelopen maanden volledig gereviseerd en sinds afgelopen week weer gereed voor inzet. Jan Homma is de machinist op deze kraan die nog vele jaren mee kan. De Ginaf onderwagen is door de eigen Technische Dienst van Kielstra gereviseerd, de Munsters kraan zelf bij MTC te Veghel BH-GV-88 die destijds de kranenafdeling van DVJ, inclusief deze kraan, overheeft genomen. De kraan is de afgelopen maanden volledig gereviseerd en sinds afgelopen week weer gereed voor inzet. Jan Homma is de machinist op deze kraan die nog vele jaren mee kan. De Ginaf onderwagen is door de eigen Technische Dienst van Kielstra gereviseerd, de Munsters kraan zelf bij MTC te Veghel
Onlangs stond in deze blog al een Ginaf K3236-F met Munsters ABK30-55 opbouw van DVJ. Al snel kreeg ik reactie van L. Kielstra, die destijds de kranenafdeling van DVJ, inclusief deze kraan, overheeft genomen. De kraan is de afgelopen maanden volledig gereviseerd en sinds vorige week weer gereed voor inzet. Jan Homma is de machinist op deze kraan die nog vele jaren mee kan. De Ginaf onderwagen is door de eigen Technische Dienst van Kielstra gereviseerd, de Munsters kraan zelf bij MTC te Veghel.
Ginaf K3236-F

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *