De kranen van Pax


Liebherr telescoopkraan
In 2001 gingen Pax en L. Kielstra een zeer intensieve samenwerking aan, die onder andere inhield dat de afdeling verticaal transport van Pax, inclusief de kranen en het personeel, werden overgenomen door Kielstra. Een deel van de kranen werd overgespoten in de nieuwe kleuren, de wat oudere exemplaren werden langzaam afgevoerd en vervangen door nieuwe kranen in de Kielstra kleuren. Ze kregen geen andere standplaats: Kielstra verhuisde naar het terrein van Pax in Leeuwarden, waar de kranen in hun vertrouwde hoekje, direct onder de Slauerhoffbrug, bleven overnachten.
Grove AT400E

Liebherr UTM625

Liebherr telescoopkraan

Liebherr telescoopkraan

Liebherr telescoopkraan

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *