De een zijn dood is de ander zijn deur

Mijn eerste auto was een blauwe Citroën Visa twee cilinder. Niet lang daarna was mijn tweede auto OOK een blauwe Citroën Visa twee cilinder, voor onderdelen. Na een jaar met veel plezier in die eerste auto gereden te hebben kwam die niet meer door de APK, en heb ik hem weg gezet met het idee hem ooit te restaureren. Toen ik echter met mijn bedrijf begon, twee jaar geleden, wist ik dat ik van mijn leven nooit meer tijd zou hebben om van die twee auto’s één auto te bakken, en heb ik ze beide verkocht aan Garage 80, zodat die ze konden demonteren en zo andere Visa’s en eventueel andere afgeleide modellen op de straat te houden. Zojuist kreeg ik van Emiel van der Vegt van Garage 80 deze foto van een Citroën C15 met een deur uit één van ‘mijn’ Visa’s. Erg leuk om te zien! Citroën C15

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *