(de levens van de) Mitsubishi Canter ~ Snijder Woon-ideeën

Mitsubishi Canter
Snijder, een meubelzaak uit Stiens, heeft jarenlang trouw met diverse Mitsubishi Canters gereden. Toen deze af werd geleverd zat men nog in een oude loods op de Uniawei. Later is men verhuisd naar de overkant van de weg in het oude zwembad. Nu zitten ze, na een fusie met Bron, alweer een tijdje op industrieterrein Middelsee, nog steeds in Stiens.Mitsubishi Canter

In 2008 kwam ik dit truckje zowaar nog een keer tegen, op dat moment werd hij gebruikt om een draaimolen te vervoeren. Het truckje heeft de nodige gebruikssporen, dat mag ook wel na twintig jaar natuurlijk. De opbouw van De Groot is optisch echter nog als nieuw.
Mitsubishi Canter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *