Mercedes-Benz Düsseldorfer ~ Hokatex


Mercedes-Benz Düsseldorfer
Toen deze foto’s werden gemaakt was Hokatex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit Initial tegenover de Albert Heijn. Het kan verkeren… Hokatex was (en is) een industriële wasserij, nog steeds hebben ze tientallen soortgelijke wagens in dienst, nu op basis van de Mercedes-Benz Vario, zie daarvoor ook de laatste foto uit deze blogpost.
Mercedes-Benz Düsseldorfer

Mercedes-Benz Düsseldorfer

Mercedes-Benz Düsseldorfer

Mercedes-Benz Vario Toen deze foto's werden gemaakt was HokToen deze foto's werden gemaakt was HokaToen deze foto's werden gemaakt was Hokatex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit Toen deze foto's werden gemaakt was Hokatex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit Toen deze foto's werden gemaakt was Hokatex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit Toen deze foto's werden gemaakt was HokToen deze foto's werden gemaakt was HokaToen deze foto's werden gemaakt was Hokatex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit tex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit atex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit tex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit atex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit Toen deze foto's werden gemaakt was Hokatex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit Toen deze foto's werden gemaakt was Hokatex gevestigd tegenover de Miro in Leeuwarden. De beide bedrijven zitten nog op dezelfde plaats, maar nu zit

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *