Loven Truck bedrijven voor de 2de keer DAF Dealer van het Jaar

Tijdens de landelijke DAF dealerbijeenkomst in Eindhoven is gisteren Loven met vestigingen in Heerlen, Helmond, Maastricht en Düren (D) door DAF Nederland uitgeroepen tot DAF Dealer van het Jaar 2016.

Als belangrijkste reden werd door Jan van Keulen, Algemeen directeur DAF Nederland, de algehele hoge prestaties op het gebied van verkoop van voertuigen, onderdelen en de serviceverlening aan genoemd. Daarbij kwam ook het voortdurende ondernemerschap wat recent ook geleid heeft tot het openen van een nieuwe vestiging in Düren (D).
Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt.
DAF XF Euro 6
De directie van het bedrijf bestaande uit Leo Loven, Eric Vranken en Marc Stottelaar is zeer verheugd met de tweede keer dat zij deze prijs mag ontvangen. ”Door de klant centraal te zetten en steeds weer naar nieuwe mogelijkheden te zoeken maken we ons bedrijf iedere dag beter. En als je dan als een team samen werkt komen er dit soort resultaten. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst en ik ben trots op de mensen en het vertrouwen van de klanten.” aldus Leo Loven.
DAF XF95
Loven Trucks bestaat nu 96 jaar, opgericht in 1920 en vanaf 1951 als DAF dealer. Het bedrijf is in vaste familiehanden en daarin schuilt een deel van de kracht van het bedrijf. Grote transporteurs en eigen rijders kunnen bij Loven terecht voor een compleet aanbod van verkoop, reparatie & onderhoud, tot bijzondere diensten als het reviseren van versnellingsbakken en aandrijfassen. De klantrelaties zijn uitstekend. En in al die jaren hebben de wensen van de klant altijd voorop gestaan. Leo Loven: “De trucks van onze klanten moeten rijden, niet stilstaan”.

Het bedrijf heeft inmiddels drie vestigingen, waarbij de derde in 2015 is geopend in Düren Duitsland en kijkt naar verdere marktmogelijkheden.
DAF CF Euro 6
Loven is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen trucks verkoopt maar ook alles wat bij een truck hoort zoals kranen en afzetsystemen van Pallfinger en Laadkleppen van d’Hollandia . Verder vertegenwoordigt Loven de Poolse trailerfabrikant Wielton in de Benelux. Met name met de kippers van Wielton kunnen klanten die actief zijn in de wegenbouw en transport van zand en grind uitstekend uit de voeten. Verder beschikt Loven over een carrosserie-afdeling waar trailers worden gerepareerd. De schade- afdelingen en spuiterijen zijn aangesloten bij de landelijke keten MAX Repair, gespecialiseerd in schadeherstel van alle soorten zwaar materieel. Voor financieringen van trucks en trailers kan men terecht bij dochteronderneming Bemo Leasing en Verhuur en voor truck en trailer parts bij G.T.O.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *