Van der Flier kiest voor 12 nieuwe Fiat Fiorino’s


FIAT Fiorino
Van der Flier uit Winschoten, specialist in grondverzetwerkzaamheden, heeft onlangs 12 nieuwe Fiat Fiorino bedrijfswagens in gebruik genomen. Het gaat om 12 FIAT Fiorino‘s, allen voorzien van de moderne en zeer zuinige 1.3 MJ MultiJet-dieselmotor.
FIAT Fiorino
Kor van der Flier, commercieel directeur bij Van der Flier, is zeer tevreden over het product en de Fiat Professional-dealer Autobedrijven ESA: “We hebben voor vernieuwing van het wagenpark gekozen vanwege oplopende kosten in het bestaande wagenpark.”
FIAT Fiorino
Ook het brandstofverbruik heeft een grote rol gespeeld bij de aanschaf van de 12 nieuwe Fiat Fiorino bedrijfswagens. Kor van der Flier voegt toe: “We waren reeds in het bezit van twee Fiat Fiorino bedrijfswagens; deze bevielen dusdanig goed. Door de lage onderhoudskosten en het gunstige brandstofverbruik hebben wij nu voor 12 nieuwe gekozen. Ook zien deze bedrijfswagens er mooi uit en voldoen deze aan alle eisen die wij stellen aan de auto’s voor onze kraanmachinisten en chauffeurs. Ook de klik met de mensen van Autobedrijven ESA is hierin belangrijk, ons hebben ze al vroeg geleerd dat handel neerkomt op gunnen en vertrouwen en dit is ruimschoots aanwezig bij deze bedrijfswagendealer. Wij denken met ons vernieuwde wagenpark een behoorlijke kostenreductie te genereren.”
FIAT Fiorino
Over Van der Flier
Van der Flier is uw gekwalificeerde partner voor specialistische grondverzetwerkzaamheden. Het bedrijf onderscheidt zich in de markt door constante vernieuwing en innovatieve technieken, waardoor Van der Flier dienstverlening op maat kan leveren. Dankzij jarenlange ervaring met grondwerken, waterwerken, zuigtechniek en aanverwante werkzaamheden worden er slimme suggesties aangedragen voor duurzame en voordelige oplossingen. De vakkundige uitvoering van uw project wordt gedaan door goed opgeleide, gecertificeerde en gemotiveerde werknemers met behulp van een modern machinepark.
FIAT Fiorino

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *