Mooi bergingssysteem van ANWB wegenwacht

Van de week (februari 2016) was mijn auto bij de garage voor een verse APK. Eigenlijk wilde ik ook de distributieriem laten vervangen, maar dat zat er financieel even niet in, dus ik hoopte dat die nog langer mee zou gaan. Dat viel vies tegen, die had er vandaag ineens geen zin meer in… Gelukkig haalde ik mijn afspraak in Zwolle nog wel, waarna ik de ANWB heb gebeld. Al snel stond er een mooie gele VW Transporter T5 naast mijn Fabia, waarna de conclusie was dat het afslepen werd. De vorige keren dat me dat overkwam (ik reed vroeger Lada, dan kan een ANWB lidaatschap makkelijk uit…) moest ik dan een paar uur wachten op een bergingswagen en kreeg ik op een depot een huurwagen mee, waar mijn auto met een beetje geluk een dag later bij een garage van mijn keus af werd geleverd. Dat ging nu heel wat rapper, de achterklep van de VW-bus ging open en er kwam een complete opgevouwen bergingsinstallatie uit geschoven. Indrukwekkend! Na een uurtje stond de Fabia weer het garagebedrijf, die hem hopelijk snel weer aan de praat hebben.

4 Comments

  1. Henk 4 februari 2016 Reply
    • Alex Miedema 4 februari 2016 Reply
  2. Frank 4 februari 2016 Reply
    • Alex Miedema 4 februari 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *