Acht Actrossen voor HovoTrans


Mercedes-Benz Actros MP4
De trucks op de foto’s in deze blogpost zijn de nummers 3 en 4 van een serie van 8 stuks Mercedes-Benz Actros 2145 voor Hovotrans. De trucks zijn zowel op de voor als achteras luchtgeveerd. De motor is de bewezen en geüpdate OM471 van de tweede generatie met 450pk. Ze zijn uitgerust met het style line pakket, meest luxe Mercedes-Benz radio, Xenon verlichting, leren bekleding en de Gigaspace cabine met verlichte ster in de grille. Emile Pas en Henri Ludwig van de Wensink vestiging in Emmen hebben samen een magnetron ingebouwd, een 220v omvormer met 220v stekkerdoos in de middenconsole, LED verstralers (led stadslicht en grootlicht!) 5 volvo toplampjes, een LED lichtbak en 2 HELLA zwaailampen gemonteerd. Ook een laadstroomstekker voor de laadklep hebben ze opgebouwd.
Mercedes-Benz Actros MP4
Hovotrans’ wens was dat de verstralers op het dak kwamen, zonder Kelsa beugel en geen lampen in de zonneklep. Daarom heeft Emile zelf steunen ontwikkeld die gemonteerd worden in plaats van de toplampjes: de toplampen eruit, de steunen hebben de vorm van de toplampen en kunnen zo daarvoor in de plaats gezet worden. Daarmee zijn ze de eerste van Nederland die dit hebben. Zelfs de originele rubbers van de toplampen kunnen overgezet worden. Hovotrans wilde graag breedtelampen op het achterspatbord, ook daarvoor heeft Emile een mooie rvs steun ontwikkeld, zoals te zien valt op de foto’s.
Mercedes-Benz Actros MP4
De truck is uitgerust met 4 led werklampen: links en rechts in de opstap en achter op het chassis links en rechts. De Carrier web is ongebouwd op een originele mercedes Fleetboard steun.
Mercedes-Benz Actros MP4
Van Pijkeren uit IJsselmuiden heeft getekend voor het schitterende extra spuitwerk van onder andere de paravant, ondergrille (boven de kentekenplaat) en de kapjes om de mistlampen. Bovendien hebben zij de auto voorzien van de HOVOstriping en de belettering van de ,door Wensink gemonteerde, LED lichtbak.
Mercedes-Benz Actros MP4
Heel veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!
Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP4

Met heel veel dank aan Emile Pas voor de foto’s en informatie!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *