2x IVECO Stralis Hi-Way voor Netwerk Transport & Logistiek BV

Netwerk Transport & Logistiek B.V. uit Dinxperlo heeft onlangs twee nieuwe 460pk sterke IVECO Stralis Hi-Way trekkers in gebruik genomen. IVECO-dealer Schouten leverde de voertuigen af vanuit de vestiging in Doetinchem. De nieuwe IVECO’s zullen door Netwerk worden ingezet voor internationale transportwerkzaamheden van en naar Duitsland. Dit is tevens de core business van het transportbedrijf uit Dinxperlo.
Iveco Stralis
Netwerk Transport & Logistiek B.V. is opgericht in 1993 en was op dat moment gevestigd in Wijchen. De huidige eigenaren, Monique en Ferdy Bruntink, namen het bedrijf in maart 2000 over. Toen bestond het wagenpark van Netwerk uit vier trekkende eenheden en drie opleggers. Met de uitbreiding van het wagenpark met de twee nieuwe IVECO’s, beschikt het bedrijf over 19 trekkende eenheden en circa 25 opleggers. Deze worden dagelijks ingezet voor nationale en internationale transporten van stukgoed en complete ladingen. Daarnaast verzorgt Netwerk ook nog koeriersdiensten voor ladingen tot drie europallets groot.
Iveco Stralis
IVECO Stralis Hi-Way trekkers in de uitstraling van Netwerk Transport & Logistiek B.V.
Netwerk Transport & Logistiek B.V. hecht veel waarde aan de uitstraling van haar wagenpark. Als rijdende visitekaartjes kiest het bedrijf uit Dinxperlo voor een unieke eigen uitstraling. Zo zijn ook de nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers uitgevoerd in de donkergroene lakkleur met rode en gele accenten en zijn de zonneklep, spiegelkappen en onderlijn mee gespoten. Netwerk Transport & Logistiek B.V. heeft de IVECO’s laten uitvoeren met twee brandstoftanks af-fabriek met een gezamenlijke inhoud van 1260L, stand airco en ADR-uitrusting.

460pk en 2150Nm sterke FPT Cursor 11 dieselmotor zonder EGR
Onder de cabine hebben de nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers de FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord die een vermogen levert van 460pk en 2150Nm koppel. Het Hi-SCR systeem zonder EGR zorgt voor de uitlaatgasbehandeling waardoor de truck aan de Euro-VI emissienorm voldoet. Dit levert een lager brandstofverbruik op, zorgt voor een schonere verbranding en verlengt het onderhoudsinterval van de truck.
Iveco Stralis
Brandstofverbruik, interieur en geluidsniveau
Bij de keuze voor nieuw transportmaterieel heeft Netwerk Transport & Logistiek B.V. met name gelet op TCO en het brandstofverbruik tijdens de inzet van een demonstratievoertuig. Ook zijn de chauffeurs zeer te spreken over de ruimte en de strakke afwerking van het interieur van de IVECO Stralis Hi-Way en de gebruiksvriendelijke indeling. Daarnaast heeft het transportbedrijf gekozen voor de IVECO Stralis vanwege het zeer lage geluidsniveau van het voertuig, zowel in de cabine van het voertuig als buiten de truck. Deze twee voertuigen zijn de eerste twee IVECO’s in het wagenpark van Netwerk Transport & Logistiek B.V.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *