Truckfan kennisquiz loopt al lekker

Zaterdag is de derde vraag van de truckfan kennisquiz online gekomen. Deze quiz heeft meerdere doelen. Allereerst is het natuurlijk ‘ter lering ende vermaeck’, maar het is uiteraard ook bedoeld om nieuwe leden binnen te halen en onregelmatige bezoekers tot regelmatige bezoekers te maken. Maar bovenal is het een manier om dankbaarheid aan trouwe leden te tonen. Daarom probeer ik zo veel mogelijk leuke prijzen te regelen. Eerder had BIGtruck al beloofd een aantal kledingstukken ter beschikking te stellen. Vandaag kon ik bij Wensink in Heerenveen onderstaande miniatuur halen als prijs voor de quiz, een prachtig door NZG vervaardigd 1:50 model van de Mercedes-Benz Actros. Mocht u(w bedrijf) de quiz ook willen sponsoren, stuur me dan even een mailtje of privé-bericht op een van de vele sociale media waar ik lid ben. Dan wordt uw bedrijf iedere week met link genoemd in het quiz-topic, goede exposure dus.

In de truckfan kennisquiz stel ik iedere week, meestal zaterdag aan het begin van de avond één vraag. Daarna hebben de leden van truckfan.nl een week om het goede antwoord te sturen via een privé bericht op de site. Iedereen die het goede antwoord heeft gestuurd, krijgt één punt. Wie aan het eind van het jaar de meeste punten heeft gescoord, krijgt de grootste, mooiste en meeste prijzen. Als het een beetje meezit met de sponsoren, krijgt zelfs iedereen een prijs, maar dat hangt ook van het deelnemersaantal af natuurlijk. Deze week hebben er in ieder geval al ruim 20 man een (al dan niet juist) antwoord gestuurd. Ook meedoen? De vraag van deze week vind je hier.

Let wel op dat je inlogt (en indien nodig registreert, dat kan ook met je facebook-account) voor je een PB stuurt, anders kan ik niet zien wie de afzender is.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *