De East Block Scirocco


Ik ben gek op het ‘oostblok’ en de tweede generatie VW Scirocco kan mij ook heel goed bekoren. Het zal jullie dus niks verbazen dat ik deze ‘East Block Scirocco’ wel wist te waarderen. In april 2011 ben ik hem twee keer tegengekomen. Eerst voor een flat in Budapest, een paar dagen later bij een oldtimershow verderop in die stad.
Ik ben gek op het 'oostblok' en de tweede generatie VW Scirocco kan mij ook heel goed bekoren. Het zal jullie dus niks verbazen dat ik deze 'East Block Scirocco' wel wist te waarderen. In april 2011 ben ik hem twee keer tegengekomen. Eerst voor een flat in Budapest, een paar dagen later bij een oldtimershow verderop in die stad.
Ik ben gek op het 'oostblok' en de tweede generatie VW Scirocco kan mij ook heel goed bekoren. Het zal jullie dus niks verbazen dat ik deze 'East Block Scirocco' wel wist te waarderen. In april 2011 ben ik hem twee keer tegengekomen. Eerst voor een flat in Budapest, een paar dagen later bij een oldtimershow verderop in die stad.
Ik ben gek op het 'oostblok' en de tweede generatie VW Scirocco kan mij ook heel goed bekoren. Het zal jullie dus niks verbazen dat ik deze 'East Block Scirocco' wel wist te waarderen. In april 2011 ben ik hem twee keer tegengekomen. Eerst voor een flat in Budapest, een paar dagen later bij een oldtimershow verderop in die stad.
Ik ben gek op het 'oostblok' en de tweede generatie VW Scirocco kan mij ook heel goed bekoren. Het zal jullie dus niks verbazen dat ik deze 'East Block Ik ben gek op het 'oostblok' en de tweede generatie VW Scirocco kan mij ook heel goed bekoren. Het zal jullie dus niks verbazen dat ik deze 'East Block Ik ben gek op het 'oostblok' en de tweede generatie VW Scirocco kan mij ook heel goed bekoren. Het zal jullie dus niks verbazen dat ik deze 'East Block Scirocco' wel wist te waarderen. In april 2011 ben ik hem twee keer tegengekomen. Eerst voor een flat in Budapest, een paar dagen later bij een oldtimershow verderop in die stad. Scirocco' wel wist te waarderen. In april 2011 ben ik hem twee keer tegengekomen. Eerst voor een flat in Budapest, een paar dagen later bij een oldtimershow verderop in die stad. Scirocco' wel wist te waarderen. In april 2011 ben ik hem twee keer tegengekomen. Eerst voor een flat in Budapest, een paar dagen later bij een oldtimershow verderop in die stad.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *