DAF 1600 ~ J. Dooper Blauwhuis


DAF 1600 Eén van de vele veetransport-carrosserieën die De Groot opgebouwd heeft was voor J. Dooper uit Blauwhuis, op het chassis van een relatief compacte Eén van de vele veetransport-carrosserieën die De Groot opgebouwd heeft was voor J. DoEén van de vele veetransport-carrosserieën die De Groot opgebouwd heeft was voor J. DoEén van de vele veetransport-carrosserieën die De Groot opgebouwd heeft was voor J. DoopEén van de vele veetransport-carrosserieën die De Groot opgebouwd heeft was voor J. Dooper uit Blauwhuis, op het chassis van een relatief compacteEén van de vele veetransport-carrosserieën die De Groot opgebouwd heeft was voor J. Dooper uit Blauwhuis, op het chassis van een relatief compacteEén van de vele veetransport-carrosserieën die De Groot opgebouwd heeft was voor J. Dooper uit Blauwhuis, op het chassis van een relatief compacteer uit Blauwhuis, op het chassis van een relatief compacteoper uit Blauwhuis, op het chassis van een relatief compacteoper uit Blauwhuis, op het chassis van een relatief compacte
Eén van de vele veetransport-carrosserieën die De Groot opgebouwd heeft was voor J. Dooper uit Blauwhuis, op het chassis van een relatief compacte DAF 1600.
DAF 1600

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *