Introductie Renault Trucks High Edition

Renault Trucks heeft tijdens Transport Compleet Hardenberg een primeur: de introductie van de nieuwe Renault Trucks High Edition.
Renault T-serie
Tijdens de drie beursdagen in Hardenberg is de volwaardige opvolger van de Renault Trucks International Truck of the Year Edition in vol ornaat te bewonderen op de stand van Renault Trucks Nederland.

Naast de reeds bekende en geprezen eigenschappen zoals comfort, luxe, ruimte, veiligheid en uitstekende rijprestaties staat de Renault Trucks T High Edition voor een gunstig brandstofverbruik en lage operationele kosten.

Deze speciale High Edition uitvoering is onder andere voorzien van een 480 pk motor waarbij een upgrade naar 520 pk tot de mogelijkheden behoort. Verder zijn Adaptive cruisecontrol (ACC), bochtverlichting, touchscreen navigatie, aluminium luchtketels en een aluminium beugel achter de cabine inbegrepen in het speciale High Edition Pack.

Het High Edition interieur heeft lederen bi-colour stoelen met High Edition inscriptie en een afwerking van rode stiknaden. Daarnaast beschikt zowel de chauffeurstoel als de bijrijderstoel over lederen armsteunen. Het lederen stuurwiel is afgewerkt met geperforeerde inzetten en een stiknaad in opvallend rood. Diverse interieurdelen zijn voorzien van een carbon look & feel wat het cabine interieur een exclusieve uitstraling geeft.

De High Edition look komt ook duidelijk in het exterieur naar voren; de unieke High Edition Paint Pack met onder andere rood gespoten deurgrepen en een unieke carbon striping dragen bij aan het opvallende uiterlijk van de Renault Trucks High Edition.
Optioneel kan er worden gekozen voor Xenon koplampen, een metallic cabinekleur en Alcoa Dura Bright aluminium velgen.

Daarnaast wordt de High Edition standaard geleverd met Optifleet Check & Map, waardoor de truck gedurende een periode van 12 maanden opgevolgd wordt en Renault Trucks Nederland een adviserende rol zal vervullen in sturing op een zo optimaal mogelijk brandstofverbruik.
Verder zal de praktijktraining ‘Zuinig rijden’ eenmalig worden gegeven aan de chauffeur, zodat niet alleen de chauffeurskwaliteiten naar een hoger niveau worden gebracht maar er tegelijkertijd ook een aanvulling op code 95 plaatsvindt.

Renault Trucks presenteert zich op Transport Compleet in Hardenberg van 15 tot en met 17 maart op stand 531.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *